Papercut Hive –
en unik utskriftslösning

Papercut Hive är en unik utskrifthanteringstjänst specifikt utformad för att vara tillräckligt enkel så att även mindre företag kan dra nytta av fördelarna. Hive erbjuder Papercuts molnlösning, men med alla fördelarna som en lokal (on-premise) lösning kan erbjuda. Den är lätt att distribuera, installera och använda. 

Företag flyttar i allt högre grad ut i molnet och det ställs större krav på att koppla samman användare och skrivare beroende på var man  befinner sig. Papercut Hive möjliggör en smidig övergång från digitalt dokument till utskrift.

 

Tobias Andersson
Produktchef, Toshiba Tec Nordic

Molnets fördelar

Genom att utnyttja molnteknik eliminerar Papercut Hive behovet av lokala skrivarservrar. Det innebär att dina anställda kan skriva ut säkert från vilken plats som helst, vare sig de befinner sig på kontoret eller arbetar på distans.

Bidrar till hållbarhetsmålen

Papercut Hive hjälper företag och organisationer att minska sitt ekologiska avtryck genom att minimera avfall. Tjänsten tillhandahåller realtidsinformation om verksamhetens miljöpåverkan, såsom besparingar på papper och minskade koldioxidutsläpp, vilket underlättar uppfyllandet av hållbarhetsmål.

Enkel att använda

Oavsett om användaren är anställd, IT-tekniker eller administratör erbjuder Papercut Hive ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att hantera utskriftsjobb och justera utskriftsinställningar.

Säkerheten central

Vid hantering av känsliga dokument är säkerheten extra viktig. Papercut Hive erbjuder avancerade funktioner som säker utskrift och kryptering. Utskriftsjobb hålls i en säkrad kö och släpps först när användaren identifierat sig vid skrivaren, vilket minimerar risken för att konfidentiella dokument lämnas obevakade och skyddar även mot dataintrång.

Intresserad av våra utskriftslösningar?

sabis råsunda , menytavla , digital meny

Kontakta oss!