Konferensutrustning

Mötesrum med
videokonferenslösning

Toshiba erbjuder fördelaktiga hyresavtal av både ny och begagnad konferensutrustning för videokonferenser. Vi installerar lösningen och ser till att ni kommer igång på ett smidigt sätt. Oavsett storlek på rum kan vi anpassa lösningen utifrån era behov. 

Konferensutrustnings paket för mötesrum

Uppgradera befintligt mötesrum med Teams

Från 395 kr/mån

Offertförfrågan

 •  
  Videokonferenslösning för Teams
 •  
  Bordsmikrofon

Kompletta mötesrum med Teams, 4-8 personer

Från 695 kr/mån

Offertförfrågan

 •  
  Videokonferenslösning för Teams
 •  
  Bordsmikrofon
 •  
  Display från 43” exkl installation
 •  
  USB/HDMI-kablage ​
 •  
  Väggfäste för display

Konferensutrustning

Större mötesrum och hörsalar

För större mötesrum, hörsalar och liknande, kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation.

Hyra konferensutrustning – att tänka på

Att hyra konferensutrustning är ett smart val för företag och organisationer. Det kan hjälpa till att öka produktiviteten, minska reskostnader och förbättra samarbetet mellan teammedlemmar och kunder om de befinner sig på olika geografiska platser. Med dagens teknik är det lättare än någonsin att hyra en videokonferenslösning som passar ditt företags behov och budget. Toshiba erbjuder såväl ny som begagnad utrustning.

Att tänka på vid val av konferensutrustning

Först och främst är det viktigt att välja en lösning som är enkel att använda och fungerar på alla enheter och plattformar, så att alla kan ansluta till mötet oavsett om de använder en dator, en smartphone eller en surfplatta. En annan viktig faktor att ta hänsyn till är hur många deltagare som ska ansluta till mötet samtidigt. Se till att du väljer en lösning som kan hantera det antal deltagare som du förväntar dig. Här kan vi på Toshiba hjälpa dig att hitta rätt. Kontakta oss så hör vi av oss till dig.

Support och service ingår för din konferensutrustning

När du hyr en konferensutrustning från Toshiba kan det vara skönt att ha tillgång till service och support för smidiga digitala möten. Du sparar tid och krångel genom våra kunniga tekniker. Toshiba erbjuder en lösning där både service och support ingår, vilket gör det enklare för dig.

 

Videokonferenser är oslagbara men det är även fysiska möten

Fördelarna med att hyra en videokonferenslösning är många. Du sparar tid och pengar genom att undvika resor till möten på andra platser, vilket är bra för miljön. Du kan också förbättra samarbetet mellan teammedlemmar och kunder på olika platser genom att ha möten som om alla var i samma rum. Självklart ska inte fysiska möten underskattas. På Toshiba lever vi som vi lär och har en mix av digitala och fysiska möten. Men för en del organisationer är det inte möjligt och då är videokonferenser oslagbara.

Sammanfattningsvis är det lättare än någonsin att hyra en videokonferenslösning som anpassas utifrån behov och budget. Genom att välja en lösning som är enkel att använda, kan hantera det antal deltagare som du förväntar dig och få tillgång till support och service kan du se fram emot smidiga videokonferenser.

Ta gärna en titt på våra produkter och lösningar. 

Vill ni
hyra skivare eller kopiator?

digitala bokföringsordrar

Kontakta oss så presenterar vi rätt modell! Ni kan även nå oss på 08–734 46 10.