Hyra skrivare – hyra kopiator

Hyr begagnade skrivare
och kopiatorer från Toshiba

Toshiba erbjuder fördelaktiga hyresavtal av begagnade kopiatorer, skrivare och multifunktionsskrivare. Möjligheten att köpa maskinen istället för att hyra skrivare finns givetvis också. Vi har kopiatorer, multifunktionella maskiner för såväl svartvita utskrifter som färg med funktioner som utskrifter, skanning, kopiering, häftning och fax. Det finns modeller både för det lilla och det stora kontoret.

Hitta den perfekta skrivaren för dig

Fördelarna med att hyra skrivare och kopiatorer

Flexibilitet: Genom att hyra skrivare och kopiatorer hos oss får du en efterlängtad flexibilitet för ditt företag. Våra anpassningsbara hyresavtal gör det enkelt för dig att hantera förändringar i arbetsvolymer och affärsbehov. Oavsett om du behöver utöka din utrustning under hektiska perioder eller minska den när arbetsbelastningen minskar, ger våra hyresavtal dig den flexibilitet som ditt företag kräver.

Kostnadseffektivitet: Vår uthyrningstjänst erbjuder en kostnadseffektiv lösning för företag som söker högkvalitativa utskrifter utan den initiala stora investeringen i ny utrustning. Våra begagnade laserskrivare och kopiatorer är noga utvalda och genomgår omfattande kvalitetskontroller för att säkerställa att de levererar ett utmärkt resultat till en bråkdel av kostnaden för ny utrustning. Med vår hyresmodell kan du optimera din budget och dra nytta av pålitlig utrustning till konkurrenskraftiga priser.

Skonsamt mot miljön: Genom att hyra begagnade skrivare och kopiatorer bidrar du aktivt till att minska den negativa miljöpåverkan. Återanvändning av utrustning är ett hållbart val som minskar elektroniskt avfall och främjar en hållbar arbetsmiljö. Våra begagnade laserskrivare är utrustade med den senaste teknologin och innovativa funktioner, vilket gör att du kan vara miljömedveten utan att kompromissa med utskriftskvaliteten.

Våra skrivare & kopiatorer

SMALL – A4

Från 195 kr/mån

Offertförfrågan

 •  
  Utskrifter, skanning, kopiering, fax
 •  
  Pappersformat: A4/A5
 •  
  Duplex för dubbelsidiga utskrifter

MEDIUM – A3

Från 295 kr/mån

Offertförfrågan

 •  
  Utskrifter, skanning, kopiering, fax (tillval)
 •  
  Pappersformat: A3/A4/A5
 •  
  Duplex för dubbelsidiga utskrifter
 •  
  Efterbehandling med häftfunktion (option)

LARGE – A3

Från 495 kr/mån

Offertförfrågan

 •  
  Utskrifter, skanning, kopiering, fax (tillval)
 •  
  Pappersformat: A3/A4/A5
 •  
  Duplex för dubbelsidiga utskrifter
 •  
  Efterbehandling med broschyrutskrift (option)

Hyra skrivare - en smart långsiktig investering

Vi erbjuder en smart långsiktig investering för ditt företag. Istället för att göra en större initial investering i ny utrustning kan du dra nytta av moderna skrivare och kopiatorer som hålls uppdaterade med den senaste teknologin. Med våra attraktiva hyresavtal får du tillgång till högkvalitativ utrustning som uppfyller ditt företags specifika krav och hjälper dig att behålla en stabil ekonomi.

Uppgradera din utrustning, behåll din budget

Genom att hyra en skrivare kan du enkelt uppgradera din utrustning utan att överskrida din budget. Våra begagnade laserskrivare för uthyrning erbjuder en kombination av kvalitet och prisvärdhet, vilket ger dig tillgång till tillförlitlig utrustning till konkurrenskraftiga priser. Uppdaterad teknik och innovativa funktioner ger dig den prestanda och effektivitet som ditt företag behöver för att lyckas i dagens konkurrenskraftiga marknad.

Välj uthyrning av skrivare och kopiatorer för att optimera din utskriftsmiljö och dra nytta av fördelarna med flexibilitet, kostnadseffektivitet och hållbara lösningar.

Driftsäkrade maskiner

Kopiatorer som varit i bruk och returnerats till oss går vi grundligt igenom i vårt konfigurationscentrum. Här säkerställer vi att maskinerna är driftsäkra, vi raderar tidigare data samt uppdaterar med den senaste mjukvaran. Hög säkerhet av våra maskiner är en självklarhet, allt för att du ska känna dig trygg.

40 år av print och högklassig service för din hyrda skrivare

Toshiba har verkat i printbranschen i över 40 år och erbjuder professionell service och jobbar för att du som kund alltid ska känna dig trygg och nöjd. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande upplevelse för våra kunder. Utöver våra högkvalitativa skrivare och kopiatorer för uthyrning, erbjuder vi också en professionell och pålitlig service för din hyrda utrustning. Vårt dedikerade team av tekniker står redo att lösa eventuella frågor eller problem som kan uppstå, och vi ser till att din utrustning alltid är i toppskick för att säkerställa oavbruten produktivitet.

Kontakta oss idag för att utforska våra hyresavtal och hitta den perfekta utrustningen för ditt företags behov och budget.

Vill ni
hyra skivare eller kopiator?

digitala bokföringsordrar

Kontakta oss så presenterar vi rätt modell! Ni kan även nå oss på 08–734 46 10.