A4-skrivare för hemmakontoret och småföretag

Hyr en laserskrivare med hög prestanda! Är du på jakt efter den perfekta skrivaren som passar både småföretag och hemmakontor? Då behöver du inte leta längre. Vi erbjuder den optimala lösningen för dina utskriftsbehov i ett smidigt och kompakt format.

  • Utskrift, skanning, kopiering och fax: Våra A4-skrivare gör mer än bara utskrifter. De kan skanna, kopiera och faxa, allt i en och samma enhet, vilket sparar både tid och utrymme.
  • Pappersformat: Med stöd för A4- och A5-format är dessa skrivare anpassningsbara för olika dokumentstorlekar och perfekta för hemmakontoret.
  • Duplex för dubbelsidiga utskrifter: Spara på papper och miljö genom att använda den inbyggda dubbelsidiga utskriftsfunktionen.

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

Kraftfulla laserskrivare för hemmakontor och småföretag

Hyr en högpresterande laserskrivare från Toshiba. Våra A4-multifunktionsskrivare passar perfekt för småföretag eller hemmakontor som kräver högkvalitativa utskrifter, skanning och kopiering i en kompakt form. Funktioner som trådlös anslutning, automatisk dubbelsidig utskrift och energisparlägen gör våra skrivare mycket effektiva och användarvänliga. Genom att hyra en skrivare hos oss slipper du krångel med din utrustning och kan fokusera på din verksamhet.

Hållbarhet i fokus

Vi på Toshiba har hållbarhet i åtanke när vi utvecklar våra skrivare. Vi använder minimala mängder material och strävar efter att kunna återvinna allt material från våra produkter. Det innebär att vi minimerar vår miljöpåverkan. Läs gärna mer om hur vi jobbar!

Uppgradera dina utskriftslösningar med oss

Oavsett om du har ett litet företag eller ett hemmakontor kan våra multifunktionsskrivare i A4-format hjälpa dig att optimera din dokumenthantering. Slipp den initiala investeringen och bekymren över underhåll. Hyr din skrivare hos oss och dra nytta av både kostnadseffektivitet och högkvalitativa utskrifter. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning för dina behov och din budget.

Välkommen att utforska vårt sortiment av högkvalitativa utskriftslösningar och ta steget mot effektivare dokumenthantering. Läs mer om våra produkter och lösningar.