SMALL – A4-skrivare

Hyr laserskrivare med hög prestanda! Letar du efter en kompakt och multifunktionell skrivare som kan hantera alla dina utskriftsbehov? Då behöver du inte leta längre. Vi har den perfekta lösningen för mindre företag och hemmakontor.

  • Utskrifter, skanning, kopiering, fax.
  • Pappersformat: A4/A5
  • Duplex för dubbelsidiga utskrifter.

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

´
´

A4-skrivare för utskrifter, kopiering och skanning

Hyr en laserskrivare med hög prestanda. Toshibas små multifunktionsskrivare i A4-format är den perfekta lösningen för småföretagare som behöver högkvalitativa utskrifter, skanning och kopiering i en kompakt förpackning. Med funktioner som trådlös anslutning, automatisk dubbelsidig utskrift och energisparlägen är våra skrivare utformade för att vara både effektiva och enkla att använda. Hyr din skrivare hos oss. Med vår service och support behöver du inte längre ägna onödig tid åt strul med din skrivare. Att hyra små begagnade skrivare för småföretagare är ett utmärkt sätt att spara pengar samtidigt som du får de utskriftsmöjligheter du behöver för din affärsverksamhet.

Kraftfulla laserskrivare med många funktioner

Låt inte storleken lura dig – våra A4-skrivare är utrustade med avancerade funktioner som gör att du smidigt kan hantera dina dokument och filer.

Du kan också känna dig trygg med att din skrivare är designad med hållbarhet i åtanke. När vi utvecklar våra skrivare använder vi så få material som möjligt. Vi strävar efter att kunna återvinna allt material och att produkten ska vara lätt att demontera. Läs gärna mer om hur vi arbetar. 

På Toshiba vill vi tillhandahålla högkvalitativa utskriftslösningar till våra kunder, därför erbjuder vi ett utbud av små skrivare med multifunktioner som passar alla behov och budgetar. Så varför vänta? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Läs mer om våra produkter och lösningar.