MEDIUM – A3-skrivare

Hyr en multifunktionsskrivare från Toshiba. Har du ett mindre till medelstort företag och letar efter en prisvärd utskriftslösning? Då har du kommit rätt. Våra begagnade multifunktionsskrivare blir alltmer populära då de är bra för både miljön och plånboken.

  • Utskrifter, skanning, kopiering, fax (tillval).
  • Pappersformat: A3/A4/A5
  • Duplex för dubbelsidiga utskrifter.
  • Efterbehandling med häftfunktion.

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

´
´

Begagnade men med hög kvalitet

Hyr multifunktionsskrivare

Behöver ni en kraftfull och mångsidig skrivare som kan möta kraven från er verksamhet när det gäller dokumenthantering och utskrifter? I Toshibas utbud av multifunktionsskrivare för medelstora verksamheter finns garanterat den optimala lösningen.

Våra multifunktionsskrivare erbjuder många praktiska funktioner, där utskrifter, skanning och kopiering är standard och data på hårddisken är skyddad med 256-bitars AES-kryptering. Vidare är våra multifunktionsskrivare lätta att använda med tydliga pekskärmar.

Hyra begagnat är bra för miljön

Marknaden för att återanvända produkter och återvinna material växer sig allt större. Våra multifunktionsskrivare håller mycket hög kvalitet och kan tuffa på år ut och år in. De är energieffektiva, med funktioner som strömsparläge och automatisk avstängning, vilket drar ner era elkostnader.

Hyr begagnad multifunktionsskrivare hos Toshiba – enkelt och sparar tid

På Toshiba har vi lång erfarenhet av utskriftslösningar och förstår de unika behoven hos våra kunder. Vill du hitta en enkel hantering för din dokumenthantering och utskriftslösning – hör av dig till oss. Att hyra begagnade multifunktionsskrivare blir allt vanligare och vi hjälper gärna till att hitta den bästa lösningen för er verksamhet. Lösningen kan självklart skalas upp eller ner, beroende på era behov. Vi hjälper er att hitta rätt utskriftslösning.

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

 

 

Här kan du se hela Toshibas produktsortiment.