LARGE – A3-kopiator/skrivare

Leasa en prisvärd kopiator från Toshiba. Vi har lång erfarenhet av att installera utskriftslösningar för större verksamheter. Med ett brett utbud av kraftfulla multifunktionsskrivare hittar vi den idealiska lösningen för just er verksamhet.

  • Utskrifter, skanning, kopiering, fax (tillval).
  • Pappersformat: A3/A4/A5.
  • Duplex för dubbelsidiga utskrifter.
  • Efterbehandling med broschyrutskrift.

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

´
´

Hyr begagnade kopiatorer från Toshiba

Klarar komplexa utskriftsjobb

Våra stora multifunktionsskrivare erbjuder hög prestanda och mångsidighet med funktioner som höghastighetsutskrift, skanning, och kopiering samt avancerade säkerhetsfunktioner för att hålla din information säker. Med en rad pappershanteringsalternativ, inklusive flera pappersfack och automatisk dubbelsidig utskrift, är våra skrivare utformade för att hantera även de största och mest komplexa utskriftsjobben.

Utöver avancerade funktioner är våra stora multifunktionsskrivare också användarvänliga och enkla att hantera. Med stora, anpassningsbara pekskärmar och intuitiva menyer är det enkelt att få tillgång till alla funktioner du behöver snabbt och enkelt.

Prisvärda och hållbara kopiatorer

Att leasa eller hyra begagnade multifunktionsskrivare är ett prisvärt alternativ. Det innebär att begagnade produkter som har många år kvar att tjäna återanvänds. Ur ett hållbarhetsperspektiv är det bra både för ekonomin och miljön. Våra stora multifunktionsskrivare är energieffektiva med funktioner som strömsparlägen och automatisk avstängning, vilket hjälper till att minska din energiförbrukning och därmed också ditt koldioxidavtryck. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

På Toshiba förstår vi de unika behoven hos stora företag och organisationer. Det är därför vi erbjuder ett utbud av kraftfulla multifunktionsskrivare för att möta kraven alla verksamheter, oberoende av storlek. Oavsett om du letar efter höghastighetsutskrifter, avancerade säkerhetsfunktioner eller energieffektivitet, har vi en skrivarlösning som passar dig.

Ta del av vårt utbud av stora multifunktionsskrivare och upplev kraftfullheten, mångsidigheten och hållbarheten hos Toshibas produkter.

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom en snar framtid.