Användarvänliga företagsskrivare

Toshibas Företagsskrivare är kända för sin användarvänlighet och finns i olika utföranden beroende på de tjänster ni behöver. Säkerhet, enkelhet och hållbarhet är våra ledord när vi utformar våra högkvalitativa dokumentlösningar. Våra företagsskrivare bygger på en öppen mjukvarustruktur, e-BRIDGE Open Platform, som gör integrationen smidig med flera av era verksamhetssystem, inklusive Microsoft Sharepoint, Exchange, Google Drive och många fler.

  • Allt-i-ett Lösning: Utskrift, Skanning, Kopiering och Fax (Valfritt)
  • Stöd för flera pappersformat: A3, A4, A5
  • Dubbelsidiga utskrifter med Duplex-funktion: Spar på papper och miljö genom att använda den inbyggda dubbelsidiga utskriftsfunktionen.
  • Efterbehandling med möjlighet till broschyrutskrifter

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

´
´

Hyr begagnade företagsskrivare från Toshiba

Klarar komplexa utskriftsjobb

Våra stora multifunktionsskrivare erbjuder hög prestanda och mångsidighet. De hanterar komplexa utskriftsjobb med höghastighetsutskrifter, skanning, kopiering och avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda företagets information. Med flera pappershanteringsalternativ, inklusive flera pappersfack och automatisk dubbelsidig utskrift, är våra skrivare designade för att klara även de största och mest krävande utskriftsjobben.

Utöver avancerade funktioner är våra stora företagsskrivare också användarvänliga och enkla att hantera. Med stora, anpassningsbara pekskärmar och intuitiva menyer är det enkelt att få tillgång till alla de funktioner ni behöver snabbt och smidigt.

Prisvärda och hållbara utskrifter

Att leasa eller hyra begagnade företagsskrivare är inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även hållbart. Genom att återanvända produkter som fortfarande har många år kvar i tjänst bidrar ert företag till både er ekonomi och lägre utsläpp. Våra stora företagsskrivare är energieffektiva, med strömsparlägen och automatisk avstängning som hjälper er att minska er energiförbrukning och därmed också ert koldioxidavtryck. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

På Toshiba förstår vi de unika behoven hos stora företag och organisationer. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av kraftfulla multifunktionsskrivare som uppfyller kraven från verksamheter oberoende av storlek. Oavsett om ni behöver höghastighetsutskrifter, avancerade säkerhetsfunktioner eller energieffektiva lösningar, har vi en skrivarlösning som passar er.

Kontakta oss för mer information

Upptäck vårt utbud av stora företagsskrivare och upplev kraften, mångsidigheten och miljöhänsynen som kännetecknar Toshibas produkter.

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.