Ny projektorlösning hos Likvidum

Smidig lösning
skapar mer tid för kärnverksamheten

Låneförmedlaren Likvidum vill ge sina kunder personlig och smidig service. I jakten på en ny multifunktionsskrivare och en projektorlösning, letade Likvidum efter en leverantör som kunde erbjuda dem just detta.

− För oss är det inte bara priset som räknas utan även allt runtomkring. Vi var ute efter en leverantör som kunde installera en smidig och enkel lösning till konkurrenskraftiga priser, berättar Olle Gordh, vd på Likvidum. Flera förslag utvärderades och valet föll till slut på Toshiba.

Olle Gordh, VD och grundare av Likvidum:

− Mitt första intryck av Toshiba var enkelheten, de var lätta att prata med och deras säljare var väldigt serviceinriktad, vilket avgjorde saken. Toshiba föreslog en lösning som var anpassad utifrån våra behov, vilket vi upplevde väldigt positivt. Eftersom Toshiba kunde leverera både en skrivarlösning och en projektorlösning, sparade det även mycket tid.

Likvidum hade tidigare en TV-lösning för konferenser och digitala möten, men den var krånglig att använda och tog tid att få igång. Nu har de istället fått en enkel projektorlösning som gör det snabbt och smidigt att starta videomöten.

− Vi har testat lösningen några gånger och den är väldigt enkel att använda och även mycket snyggt installerad, konstaterar Olle.

Generellt är Likvidum väldigt nöjda med Toshiba. Hela vägen från den första kontakten till installation och driftsättning har upplevts som väldigt smidig.

− Jag har kunnat lägga min tid på annat istället för att ägna flera timmar åt att strukturera upp arbetet. Vi planerar att fortsätta expandera vår verksamhet och med enkla och smidiga lösningar som denna får vi mer tid över att ägna oss åt vår kärnverksamhet, avslutar Olle.

Om Likvidum

Likvidum är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner att jämföra lån och hitta bästa möjliga alternativ. Företaget grundades 2013 av Olle Gordh. Åren 2019 och 2020 mottog Likvidum Gasellpriset. Företaget planerar att fortsätta växa och öppnar inom kort en filial i Örebro. Vid starten var Likvidum en handfull personer och idag är de över 50 anställda.

Läs mer om Likvidum på www.likvidum.se

Är ditt företag i behov av
en uppgradering?

Eco Printer – VM Åre 2019

Kontakta oss så berättar vi mer!