Kickoff med Alloffice

Toshiba har medverkat på Alloffice årliga kickoff. Under två fantastiska dagar i september pågick eventet och Toshiba fick möjlighet att ännu en gång vara med. 

Alloffice kickoff

Den 6-7 september anordnade Alloffice sin årliga kickoff tillsammans med Toshiba och övriga leverantörer. På fredagen höll Anders Björkman, Krister Rudhe och Stefan Lindberg från Toshiba, en genomgång av produktnyheter och marknadsläget för alla dokumentsäljare, tekniker och administrativ personal på Alloffice. Fredagskvällen avslutades med trevlig middag och mingel för alla deltagare. Lördagen ägnades främst åt mässutställningen, där Toshiba visade upp sina A4-skrivare och etikettskrivare, som nu kan säljas i alla Alloffice-butiker runt om i landet.

Utbildning med Alloffice medarbetare

Utbildning med Alloffice medarbetare

Långt och nära samarbete

Toshiba och Alloffice har haft ett tätt samarbete under många år. Några medarbetare i kedjan har flera decenniers erfarenhet av printbranschen. Två  av dem är Stefan Håkansson och Jerry Moe, affärsområdeschef Dokumenthatering, Alloffice Nordic AB.

– Toshiba och Alloffice har byggt ett starkt partnerskap där vi tillsammans har vunnit flera viktiga affärer. Genom vårt nära samarbete har vi skapat en framgångsrik och hållbar relation som fortsätter att leverera värde för våra kunder, menar Jerry Moe.

– Vi ser fram emot att få fortsätta vårt fina samarbete och är glada att få dela våra tankar om printbranschens framtid, säger Anders Björkman, partneransvarig på Toshiba.

 

Fr v Anders Björkman, Toshiba samt Stefan Håkansson och Jerry Moe, Alloffice Nordic AB.