Toshiba har flyttat till nya lokaler

Toshiba Tec Nordic har flyttat till nya, moderna lokaler. Flyttlasset har dock inte färdats långt utan företaget håller fortfarande till i Gate:01, Frösundavik, närmare bestämt i vänster vinge.

Klipper bandet vid invigning av nya lokaler.

Timo Kortelainen, VD, klipper bandet vid invigningen av de nya lokalerna.

– De nya lokalerna är betydligt mer funktionella och anpassade för våra behov. Med smartare ytor och bättre utnyttjad plats ser vi fram emot en effektivare arbetsmiljö, säger Timo Kortelainen, VD vid Toshiba Tec Nordic.

Kontoret har fräschats upp med moderna och stilrena färger, vilket skapar en inspirerande och trivsam atmosfär för både medarbetare och besökare. Demo-utställningen har självklart fått följa med, för att kunder och partners fortsatt ska kunna se det senaste inom skrivarlösningar och innovationer.

Toshiba välkomnar alla – nya som gamla kunder – att komma förbi i de nya lokalerna och passa på att få en personlig demovisning av Toshibas produkter och lösningar.

Välkommen!

Eva och Susanne

Eva Garmelius och Susanne Eriksson, projektledarna för flytten till det nya kontoret. De har inte bara hållit i allt det praktiska utan även bidragit till designen av de nya lokalerna.

 

Kaffehörnan

Vid den trevliga kaffehörnan kan medarbetarna ta fem minuters paus och lära känna varandra – ännu bättre.