Digitala tavlor i trapphus
når snabbt ut med viktig information

Fastighetsförvaltaren Hemmavid förvaltar många nyproducerade fastigheter och behöver ofta och snabbt nå ut med aktuell information till alla boende. Med Toshibas hjälp har de installerat digitala tavlor i flera trapphus i några av sina fastigheter. 

Viktigaste är att kunna gå ut med information till de boende – att det är snyggt, att det är enhetligt, och att det sparar tid.

 

Gustav Jutner
Bitr. förvaltare, Hemmavid

I nyproducerade fastigheter med nya hyresgäster behöver Hemmavid ofta informera om allt från årsmöte i föreningen till information för nyinflyttade och tillfälliga sophanteringsstationer. Det vill säga allt mellan himmel och jord. Ofta behöver informationen snabbt uppdateras. I stället för att åka ut till fastigheten och sätta upp lappar i varenda trappuppgång kan nu Hemmavid sköta det helt digitalt – och dela information till alla tavlor samtidigt. Via en smidig molntjänst kan innehållet ändras när som helst och från vilken enhet som helst. Detta sparar mycket tid och pengar.

Fördelarna med digitala tavlor är många

En stor del av Hemmavids verksamhet handlar om att kommunicera med de boende på ett smidigt sätt. Det kräver ett pålitligt system som är igång hela dygnet, 24/7. Enligt Gustav Jutner är det inte bara pålitligheten i systemet som är fördelen med de digitala tavlorna. Det är även Toshibas service kring driften samt enkelheten att uppdatera informationen som gör det till en effektiv lösning.

Intresserad av digitala tavlor eller andra digital signage-lösningar?

sabis råsunda , menytavla , digital meny

Kontakta oss!