Djurgårdens fotboll
– skrivare för kontor och mötesrum med digitala skärmar

dif logotyp kontorsskrivare och mötesrum med digitala skärmar

Anrika klubben, Djurgårdens IF Fotboll, valde Toshibas utskriftslösning med kontorsskrivare för sitt nya kansli. I alla mötesrum och även andra samlingslokaler har Toshiba dessutom installerat lösningar för mötesrum med digitala skärmar.

”Jag skulle säga att Toshiba står för kvalitet och att vi känner oss väldigt nöjda.”

Anna Bengtsson
Djurgården Fotboll

Alla mötesrum är utrustade med digitala skärmar och uppkoppling för att kunna ha presentationer och möten.

Eftersom många möten sker digitalt idag är en tillförlitlig videokonferenslösning viktig för Djurgården fotboll. Att kunna hålla möten utan störningar, är en förutsättning för att verksamheten ska fungera smidigt och effektivt.

Innehållet på informationsskärmen styrs via en molnlösning. Via ett webbgränssnitt kan filmer, presentationer, bilder, webbsidor, RSS-flöden osv. uppdateras, antingen i realtid eller via schemaläggning.

”Vi upplever servicen som väldigt hög och god. Från dag ett när vi tog kontakt med Toshiba tills idag när vi jobbat med produkterna som dom har levererat.”

 

Toshiba Övervakning ger kontroll och sänkta kostnader

Lösningen för dokumenthanteringen och utskrifter med Toshibas skrivare bygger på tjänsten ”Toshiba Övervakning”. Bättre planering och kontroll av utskriftsmiljön ger sänkta kostnader.

 

Frågor om mötesrum med digitala skärmar och Toshibas skrivare?

kontorsskrivare och mötesrum med digitala skärmar

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!