Digitala storbildsskärmar
för utomhusmiljö

Med digitala storbildsskärmar kan du nå ut till en bred publik och  förmedla ditt varumärke effektivt. Fastighetsägaren Mengus har insett kraften med en storbildsskärm när det gäller att leverera budskap på ett tydligt och engagerande sätt.

Vid fastigheten Gate:01 i Frösundavik i Solna har Mengus installerat en storbildsskärm, vilken mäter 4,4 x 7,7 meter. Skärmen tar budskapen till nya höjder med sin storlek och synlighet.

Smidig uppdatering av innehållet

En av de stora fördelarna med digitala utomhusskärmar är den enkla och snabba uppdateringen av innehållet. Genom att ansluta skärmen till en molnbaserad tjänst är det enkelt och smidigt uppdatera innehållet på skärmen. Det betyder att kampanjer, erbjudanden och information kan ändras och anpassas i realtid. Genom att använda färgstarka och rörliga bilder, videor och annat interaktivt innehåll kan företag skapa en stark närvaro.

Digitala utomhusskärmar är inte begränsade till att användas vid kommersiella fastigheter. De kan också vara till nytta för offentliga institutioner, evenemang och andra platser där information behöver nå ut till en bred publik. Exempelvis kan de användas för vägbeskrivningar, evenemangsinformation eller viktiga meddelanden till allmänheten.

Intresserad av en storbildsskärm eller andra digital signage-lösningar?

sabis råsunda , menytavla , digital meny

Kontakta oss!