Toshibas desktop etikettskrivare
effektiva och mångsidiga

Toshibas desktop etikettskirvare erbjuder inte bara högpresterande utskrifter, utan också är utformade med användarvänlighet och mångsidighet i åtanke. En kompakt etikettskrivare för arbetsplatserna med ett begränsat utrymme med lågt klimatavtryck. Våra etikettskrivare erbjuder en enkel integration i olika IT-miljöer via wifi eller bluetooth och skrivardrivrutiner för Windows och Mac OSX gör det möjligt att integrera skrivarna i externa IT-processer

Hitta den rätta etikettskrivaren

Framtidssäkrad teknologi för en effektiv arbetsplats

Med den senaste utskriftstekniken och en snygg design erbjuder våra skrivare en ultimat användarupplevelse som överträffar förväntningarna. Våra nya etikettskrivar-modeller är framtidssäkrade och erbjuder en kraftfull och skalbar systemarkitektur. Den integrerade LCD-skärmen ger tydlig information, och aviseringar framhävs av olika färger på lysdioderna för ökad uppmärksamhet. Dessutom möjliggör termotransferskrivaren valfri RFID-kodning och stöder ett brett utbud av band från vax till harts, vilket ger dig flexibilitet och mångsidighet i dina utskrifter.

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

Optimerad prestanda och mångsidighet

Med en marknadsledande genomströmning på upp till 7 ips erbjuder våra skrivare snabba och effektiva utskrifter, samtidigt som deras kompakta och slanka design med små fotavtryck passar perfekt på arbetsplatser med begränsat utrymme. Integration i olika IT-miljöer är enkelt möjlig via wifi eller bluetooth, och våra skrivare stöder utskriftsfunktionalitet från handhållna enheter som kör iOS, Android eller Windows.

Smidig integration och användarvänlighet

Vid utvecklingen av våra desktop-etikettskrivare har vi satt stort fokus på enkelhet och användarvänlighet. Den snygga och tidlösa designen ger ett professionellt intryck, med en tydlig display och enkel hantering av media. Våra skrivare är robusta och erbjuder hög utskriftskvalitet och prestanda som konkurrerar med de flesta etikettskrivare på marknaden.

Professionell design för professionella resultat

Med Toshibas desktop-etikettskrivare får du inte bara högkvalitativa utskrifter, utan också en intuitiv och klar användarupplevelse som gör dem till det självklara valet för företag i alla storlekar och branscher.

Varför välja Toshiba?

Toshiba har verkat i printbranschen i över 40 år och erbjuder professionell service och jobbar för att du som kund alltid ska känna dig trygg och nöjd. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande upplevelse för våra kunder. Utöver våra högkvalitativa etikettskrivare för uthyrning, erbjuder vi också en professionell och pålitlig service för din hyrda utrustning. Vårt dedikerade team av tekniker står redo att lösa eventuella frågor eller problem som kan uppstå, och vi ser till att din utrustning alltid är i toppskick för att säkerställa oavbruten produktivitet.

  • Hög Prestanda: Våra skrivare är utformade för att leverera snabba och tillförlitliga utskrifter, vilket hjälper dig att effektivisera din arbetsdag och maximera produktiviteten.
  • Mångsidighet: utformade för att möta en mängd olika utskriftsbehov och applikationer, vilket gör den till den perfekta lösningen för företag i alla branscher.
  • Användarvänlighet: Vi har prioriterat enkelheten i användningen, vilket gör det enkelt för dig att integrera och använda våra skrivare i din befintliga IT-miljö.
  • Service: Vårt engagerade team är tillgängligt för att säkerställa att din utrustning fungerar smidigt och effektivt, vilket ger dig tryggheten att kunna fokusera på din verksamhet utan oro för tekniska bekymmer.

Vill ni ha en
desktop etikettskrivare?

digitala bokföringsordrar

Välj Toshibas desktop etikettskrivare för att effektivisera ditt arbetsflöde och få högkvalitativa etikettutskrifter varje gång. Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret eller ring oss direkt för mer information och för att diskutera vilken modell som passar bäst för dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din etikettutskrift till nästa nivå med Toshiba.