Med digitala skärmar kan ni snabbt anpassa ert budskap

Digital Signage
för smart kommunikation

Digitala skärmar engagerar, uppmanar och informerar i såväl interna som publika miljöer. Toshibas lösningar för Digital Signage med vårt användarvänliga verktyg är uppskattad hos våra kunder.

Toshiba erbjuder ett brett spektrum av lösningar, anpassade för både inom- och utomhusmiljöer. Dessa lösningar sträcker sig från digitala skyltar och videoväggar till interaktiva pekskärmar, kiosker och menytavlor – allt utformat för att skapa en förhöjd kundupplevelse.

Kostnad för vår Digital Signage-tjänst

Digital Signage – Molntjänst

229 kr/mån*

Offertförfrågan

  •  
    *Priset avser licenskostnad per skärm/mån
  •  
    Molnbaserat verktyg
  •  
    Färdiga mallar och widgets
  •  
    Schemaläggning

Informerar och engagerar

Digitala skärmar hos BTR

“Skärmen i receptionen, den har vi rullande hela tiden och det hjälper oss att skapa en väldigt trevlig miljö när man kommer in.”

Helen Zetterlund
Kontorschef, BTR Accounting and Payroll Services

Läs mer om lösningen hos BTR Accounting and Payroll Services.

Kommunicera smart och enkelt

Fördelarna med en Digital Signagelösning från Toshiba

Märkesoberoende: Vår plattform för att hantera innehåll på skärmarna är oberoende av fabrikat på hårdvara och stöttar de vanligaste varumärkena på marknaden.

Målgruppsanpassat: Segmentera och anpassa innehållet beroende på var skärmen är placerad och vem som ser den. Det betyder att ni kan rikta specifika budskap till olika målgrupper, beroende på sammanhang.

Flexibelt och snabbt: Med hjälp av Toshiba Experience Manager, kan ni uppdatera innehållet på era skärmar i realtid. Ändra snabbt budskapet beroende på situation eller tid på dygnet. Det stärker både varumärkesidentiteten och effektiviteten i er kommunikation.

Kostnadseffektivt: Behovet av tryckmaterial och distributionskostnader för fysiska skyltar elimineras och på sikt minskar skyltkostnaden med en Digital Signagelösning.

En hållbar lösning: Ingen fysisk distribution av tryckmaterial eller pappersförbrukning. Vid stora volymer av tryckmaterial ger en digital lösning ett mindre ekologiskt fotavtryck än tryckta skyltar.

Ingen lösning är för liten

Oavsett era behov hjälper vi dig att hitta en optimal lösning för er verksamhet. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte. Våra kunder är allt från små enmansbolag till stora kedjor. Genom en Digital Signagelösning från Toshiba hjälper vi dig att kommunicera med dina målgrupper på ett smart sätt.

Kom igång snabbt och enkelt

Många möjligheter med Digital Signage

  • Molnbaserat verktyg – styr innehållet centralt oberoende av var du befinner dig.
  • Färdiga mallar för snabb och enkel uppstart.
  • Widgets, som klocka, väder, RSS-flöde, webbsida, sociala medier etc.
  • Schemaläggning för förutbestämt innehåll. Välj datum och tid för önskad publicering.
  • Mediebibliotek – en samlingsplats för snabb åtkomst till dina bilder, filmer och filer.

Digital signage kan integreras med sociala medier, CRM-system och kunddata, för att skapa en mer personlig och interaktiv upplevelse. Det kan till exempel innebära att skärmarna visar aktuella kampanjer baserat på väder, tidpunkt eller kundbeteende.

Intresserad av
lösning för Digital Signage?

digitala bokföringsordrar

Kontakta oss så tittar vi på ert behov! Ni kan även nå oss på 08–734 46 10.