Effektiva etikettutskriftslösningar
för din verksamhet

Med Toshibas etikettutskriftslösningar får företag möjligheten att öka produktiviteten samtidigt som kostnaderna minskar. Våra robusta etikettskrivare är utformade för enkel integration i befintliga system och erbjuder en flexibilitet som passar alla typer av applikationer.

Skapa skräddarsydda lösningar för din verksamhet

Oavsett om din verksamhet kräver bärbara etikettskrivare för dynamiska miljöer, effektiva bordsskrivare för kontorsmiljöer eller robusta industriskrivare för krävande applikationer, så har Toshiba den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov och ökar effektiviteten i din verksamhet.

Bli kontaktad av Toshiba

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort (endast företagskunder).

Streckkodslösningar för olika branscher

Toshibas etikettskrivare är utrustade med marknadsledande funktioner som minimerar förbrukningskostnaderna och ökar effektiviteten i din verksamhet. Vår ”Near edge”-teknik minimerar slitaget på skrivhuvudet, medan vår automatiska upplösningsdetektion gör det enkelt att byta mellan skrivhuvuden. Dessutom minskar vår ”Ribbon save”-funktion förbrukningen av färgband och sparar både tid och pengar.

Gå mot hållbara lösningar med Toshiba

Toshiba är engagerade i att erbjuda hållbara etikettutskriftslösningar. Våra termotransferband är tillverkade av material som minskar plastavfallet och sparar energi, samtidigt som våra färgband är utformade för att minimera förbrukningen och maximera effektiviteten.

Linerless-skrivare för mindre materialspill

Toshibas ”True label saving technique” förkortar automatiskt etikettens längd och använder endast det material som innehåller tryck, vilket eliminerar materialspill och sparar pengar. Med upp till 30 procent fler linerless-etiketter per rulle kan du både öka utskriftstiden, minska tiden för rullbyten samt minska lagringsbehovet.

Introducerar B-EX6T1: Den extremt högpresterande industriskrivaren

B-EX6T1 är en del av Toshibas skrivarserie för 6-tums etiketter som har utvecklats för att erbjuda extremt hög prestanda och funktionalitet. Med en imponerande driftsäkerhet och en låg driftkostnad är B-EX6T1 den perfekta lösningen för kunder som behöver utskrifter på alla typer av etiketter. Standardfunktioner inkluderar USB och Ethernet för enkel integration i alla typer av IT-miljöer.

Vill ni ha en
etikettskrivare för industri?

digitala bokföringsordrar

Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret eller ring oss direkt för mer information och för att diskutera vilken modell som passar bäst för dina behov. Ta reda på hur Toshibas etikettskrivare kan hjälpa dig att öka produktiviteten och minska kostnaderna i din verksamhet. Vi ser fram emot att skräddarsy lösningar som passar just dina behov och bidra till din verksamhets framgång!