Emilie trivs bäst i öppna landskap

”Det bästa med Toshiba är kollegorna och att vi alla strävar åt samma håll och samarbetar väl”, menar Emilie Frängsmyr Pantzar, Teamleader på Business Support.

Business Support ansvarar för orderhantering och fakturering. De lägger upp serviceavtal, sköter registervård och svarar dagligen på en mängd frågor från kunder och samarbetspartners. Detta kräver ett välplanerat och strukturerat arbetssätt.

“Vi strävar alla åt samma håll och samarbetar väl.”

Emilie Frängsmyr Pantzar
Business Support, Teamleader

Som Teamleader på Business Support är Emilie mycket uppskattad av både medarbetare och chefer. Så här säger en av hennes medarbetare:

”Emilie har goda ledaregenskaper, hon ger konstruktiv feedback och ser till att du har resurserna du behöver för att utföra dina uppgifter. Hon ser alla medarbetares olika potential och använder dem till företagets fördel. Om hela teamet har gjort ett fantastiskt jobb delar hon äran. Dessutom utmärker hon sig genom att själv komma med lösningar och idéer och hugga i om det behövs.”

Med en stor familj och och sommarställe på Österlen har Emilie inga problem att sysselsätta sig.

– Vi har en gammal skånelänga ute på landet mellan åkrar och ängar. Landskapet är otroligt vackert och det är lätt att komma ner i varv och njuta av vackra stränder, promenader, god mat och tid tillsammans. Här tillbringar jag gärna min lediga tid med familj och vänner. Vi badar, fikar och umgås. Är vädret dåligt spelar vi minigolf, åker gocart eller åker på utflykter till mysiga ställen i närheten, berättar Emilie.

Frågor om lösningar för dokumenthantering?

Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar er!