Två nya kraftfulla multifunktionsskrivare i A4-format från Toshiba

Toshiba lanserar två nya multifunktionsskrivare. De två kompakta A4-modellerna, e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC, fyller en lucka i Toshibas sortiment av utskriftslösningar. Maskinerna har samma funktionalitet som en A3-maskin och lämpar sig väl för höga utskriftsvolymer.

Multifunktionsskrivare i mötesrum

– De nya A4-modellerna erbjuder många användbara finesser, såsom zon-OCR, streckkodutskrifter, skanning till USB och så vidare. Funktioner som hjälper till att effektivisera kundernas arbetsprocesser, säger Krister Rudhe, produktchef vid Toshiba Tec Nordic.

e-STUDIO330ac och e-STUDIO400ac är utrustade med en självkrypterande hårddisk, Toshiba Secure HDD, och kan därmed uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna. Vidare kan de enkelt integreras med tredjepartslösningar. De har en modern inbäddad webbläsare samt stöd för populära molntjänster och mobila utskrifter.

Multifunktionsskrivares livscykel

Multifunktionsskrivares livscykel

 

Toshiba har lagt stor vikt vid energieffektivitet och hållbarhet för att säkerställa att de här nya produkterna uppfyller de högsta miljöstandarderna. Ett strömsparläge med mycket låg strömförbrukning är ett exempel för att minska koldioxidavtrycket. Med hjälp av en inbyggd app, kan kunderna följa sin koldioxidbesparing direkt på maskinens skärm. Tydlig grafik och statistik hjälper till att uppmuntra till effektiv resursanvändning.

 

Frågor?

Kontakta Krister Rudhe.