Administratör till Business Support

administratör

Uppdatering: Tjänsten är tillsatt.

 

Är du en administratör ut i fingerspetsarna? Är du serviceinriktad och gillar teamarbete? I så fall ska du söka rollen som administratör hos oss på Toshiba Tec Nordic. Här kommer du bli en del av vårt härliga Business Support-team.

Läs mer och ansök här.

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 128 700 anställda och har över 350 dotterbolag.

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.