Administratör till Business Support

Administration

Uppdatering 20210816: Tjänsten är nu tillsatt.

 

 

Vill du arbeta i ett teknikstarkt bolag som varit ledande i 125 år? Gillar du teamarbete och är van att arbeta efter tydliga arbetsprocesser och rutiner?

Vi behöver stärka vårt team på Business Support med en administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag via bemanningsföretaget TNG. Läs mer och ansök här.

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 128 700 anställda och har över 350 dotterbolag.

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.