Aplex6

APLEX4 har vuxit

APLEX4 har vuxit på bredden och presenterar stolt sin nya och förbättrade version, APLEX6, en lösning för automatisk utskrift och etikettapplicering. Den uppgraderade modellen är avsedd för Toshibas industriella skrivare B-EX6 och kan hantera etikettbredder upp till 6 tum.

 

Breda etiketter för utskrift och applicering

Print & Apply-systemen från Toshiba används för olika typer av automatisk etikettering. APLEX6 öppnar upp för nya tillämpningsområden och den flexibla lösningen skriver effektivt ut och applicerar upp till 6×8-tumsetiketter på pallar, balar och liknande som kräver större etiketter. Systemet möter med lätthet de höga hastighetskraven hos de mest krävande produktionslinjerna och etiketterna kan enkelt roteras efter behov.

 

Långa färgband ger lång driftstid

För att optimera produktiviteten används med fördel de 600 meter långa färgbanden för B-EX6-serien. En enda rulle räcker till 2950 palletiketter. Dessutom kan Toshibas unika Ribbon Save-teknik, utöka standardbandets längd upp till imponerande 3200 meter, beroende på applikation.

 

Låga driftskostnader och mycket kostnadseffektiv

Tack vare möjligheten att använda Toshibas Near-edge teknik och långa färgband med Ribbon Save-teknik hålls drifts- och servicekostnader låga med få driftstopp. APLEX6 är mycket kostnadseffektiv även när det gäller inköp och installationskostnader.

 

Enkelt och snabbt

Installationen av APLEX-systemen är enkel och snabb. Genom att automatisera er verksamhet med denna lösning säkrar ni verksamhetens framtid och möter era utmaningar med hög effektivitet och tillförlitlighet.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna.