Auto ID Business Partner Event

Den 13-14 november hålls Toshiba Together Connected European Summit 2019 i Palma de Mallorca, ett partnerevent som knyter samman auto id-experter från Toshiba med representanter från våra partners över hela Europa.

Katredralen i Palma, Mallorca , auto id

I dagarna två pratas det om de senaste trenderna inom Industry 4.0, I4 och Toshiba presenterar sin plan för framtidens produkter och lösningar inom auto-ID. Framför allt delas erfarenheter om auto-ID och nya kontakter knyts.

Partnerrepresentanter från Boxon och Datcol , autoid

Från Norden har vi med oss representanter från bland annat Boxon AB och Datcol AS. Boxon erbjuder en rad automatiserade lösningar för paketering, etikett och märkning som kan integreras direkt i kundernas affärsprocesser. Datcol är experter på lagerstyrning, logistik och mobil datafångst. Både Boxon och Datcol har Toshiba som sin ledande leverantör av etikettskrivare och är strategiska partners inom detta produktområde.

Aplex 4

Aplex 4 är ett etiketteringssystem från Toshiba som klarar upp till 30 etiketter per minut. Etiketterna fästs med tryckluft på produkten. Framför allt delas erfarenheter och nya kontakter knyts.