Auto ID-expert med ett starkt affärssinne

900x506_jobbannons_BV420

Den här personen är inte lätt att hitta – men kanske är det du eller någon i ditt nätverk? Personen vi letar efter ska driva utvecklingen av vårt affärsområde inom Auto ID (Barcode Printer Solutions), genom att utöka nätverket med nya partners från Auto ID-branschen och med särskilt fokus på systemintegratörer.

I rollen ingår också att delta i vår europeiska Auto ID-grupp samt genomföra de strategiska åtgärderna på den lokala marknaden. Tipsa gärna någon du vet skulle passa för rollen eller hör av dig till oss om du själv är intresserad!

Kontakt

Carl Jones
Sales Manager Major Accounts, Direct Sales and Partner Scandic Region
E-post: carl.jones[@]toshibatec.se
Tel: +46 8 734 46 00

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 128 700 anställda och har över 350 dotterbolag.

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.