Toshibas multifunktionsskrivare belönas med Better Buys Editor's Choice Award

Toshiba America Business Solutions har tilldelats Better Buys Q4 2018 Editor’s Choice Award för e-STUDIO™5015AC – den senaste serie multifunktionsskrivare (MFP) som Toshiba nyligen lanserat.

Better Buys Editor's Choice Award

De fem multifunktionsskrivarna, som ingår i serien, vann överlägset i jämförelser med motsvarande färg- och högvolymsskrivare.

– Toshiba fortsätter att utveckla sina multifunktionsskrivare för en ännu säkrare och effektivare utskriftsmiljö, säger Better Buys redaktör Melissa Pardo-Bunte. En av funktionerna som vi speciellt tycker om är det nya gränssnittet på touchskärmen, som automatiserar vanliga arbetsflöden samtidigt som det tillhandahåller anpassningsbara mallar för varje företags behov.

Better Buys testare uppskattade särskilt e-STUDIO5015AC-seriens premiumegenskaper, konkurrenskraftiga pris och ROI.

Toshibas e-STUDIO5015AC-serie kopplar ihop den kraftfulla Intel® Atom™-processorn tillsammans med Toshibas säkerhetsskydd för eBRIDGE Next,  för att hjälpa till att hantera i stort sett alla utskrifts-, dokumenthanterings- och arbetsflödesapplikationer på ett säkert sätt.

Förutom att ta emot Better Buys’ Q4 2018 Redaktörens Choice Award, har Toshiba vunnit Better Buys’ Innovative Product of the Year Award fyra av de senaste sex åren.

 

Mer information om Better Byus: betterbuys.com