Toshiba lanserar nya termo-transferskrivare, BV400T

Solna, december 2023. Toshiba presenterar BV400T, en serie av tre nya termo-transferskrivare, och kompletterar därmed sin produktportfölj inom Auto-ID. Med mer än 30 års erfarenhet av utskriftslösningar för Auto-ID är Toshiba expert på alla typer av etikettutskrifter.

Etikettskrivare

Med lanseringen av de nya BV400T-modellerna har Toshiba BV400-serien tagit steget upp och blivit en av de mest kompletta serierna av desktop-etikettskrivare på marknaden. Med inte mindre än nio modeller under sitt bälte är nu Toshibas BV400-serie redo att möta och överträffa de mest utmanande och varierande kraven.

En stor bredd av funktioner definierar BV400-serien och gör den till en ultimat produkt i mängder av etiketteringsapplikationer. Flexibiliteten kring färgband med stöd för såväl 100-metersrullar på 12.7 mm och 300-metersrullar på 25.4 mm kärna, gör BV400T-modellerna till några av de mest kompatibla termo-transferskrivarna på marknaden.

Men det slutar inte där – BV400-serien imponerar också med sin blixtsnabba utskriftshastighet på 177,8 mm/sekund, vilket placerar den högst upp på tronen bland konkurrenterna. För att framtidssäkra era behov erbjuder BV400T även UHF RFID som tillval. Denna funktion gör det möjligt att anpassa skrivaren till framtida användningsområden och är perfekt för spårbarhet genom hela transportkedjan, särskilt vid om-märkning på butiksnivå.

Toshibas BV400-serie är redo att möta och överträffa de mest utmanande och varierande kraven.

– Vårt utbud av instegsmodeller levererar oöverträffad prestanda på marknaden, vilket garanterar att vi har den perfekta produkten för varje instegsapplikation, säger Stefan Lindberg på Toshiba. Med den nya BV400-serien kompletteras vårt utbud av desktopskrivare och öppnar upp ännu fler möjligheter för användarna.

Den kompletta serien av BV400-skrivare finns nu tillgänglig. Kontakta oss för mer information.

 

Mer detaljerad information om den nya serien hittar du här.