Stort intresse för etikettutskrifter på Delfi Summit 2024

Toshiba Tec Nordic har tillsammans med Toshiba Global Commerce Solutions haft det stora nöjet att presentera våra produkter för etikettutskrifter på Delfi Summit 2024 i Köge, Danmark. Konferensen arrangerades av Delfi Technologies A/S,

900x506_delfisummit24

Stefan Lindberg, Toshiba Tec Nordic och Usman Tariq Janjua, Toshiba Global Commerce Solutions

– Vi presenterade lösningar för mobila utskrifter, linerless-utskrifter och skrivare med RFID. Intresset var stort bland de cirka 100 besökarna som representerade ett flertal av de stora nordiska bolagen inom retail och logistik, berättar Stefan Lindberg, Sales Manager och partneransvarig på Toshiba.

Konferensen innehöll flera intressanta föredrag som belyste utmaningar och lösningar för butik- och logistikbranschen. Parallellt med konferensen hölls en mässa där vi fick möjlighet att demonstrera våra produkter för både nya och befintliga kunder. Dagen avslutades med en trevlig middag där branschkollegor och kunder kunde nätverka och utbyta erfarenheter.

Vi vill rikta ett stort tack till Delfi Technologies A/S för det utmärkta arrangemanget och till Toshiba Global Commerce, med Usman Tariq i spetsen, för ett  mycket gott samarbete.

Vill du veta mer om våra lösningar för etikettutskrifter? Kontakta gärna Stefan Lindberg.