Optimal prestanda och snygg design utmärker Toshibas nya desktopskrivare

Toshiba har lanserat en ny etikettskrivarserie, BV400D. Skrivarna är de mest kraftfulla som Toshiba någonsin har erbjudit i Desktop-klassen. De är enkla att integrera i befintliga it-miljöer och utrustade med den mest avancerade utskriftstekniken, allt för en optimal användarupplevelse.

BV400 desktop-skrivare

Under COVID-19-pandemin har tillväxten av e-handel påskyndats dramatiskt. För att möta de specifika behoven inom detta område har Toshiba utvecklat en ny etikettskrivarserie, BV400D. Utrustade med det senaste operativsystemet håller skrivarna en mycket hög prestanda. Desktop-serien består av fem olika modeller – samtliga energisnåla och med intelligent design som gör arbetet enkelt och effektivt samt lyfter användarupplevelsen till nästa nivå.

Vårt mål var att utveckla en unik etikettskrivarserie som uppfyller förväntningarna hos moderna kunder.

– Vårt mål var att utveckla en unik etikettskrivarserie som uppfyller förväntningarna hos moderna kunder säger Krister Rudhe, produktansvarig vid Toshiba Tec Nordic. Skrivarna är otroligt mångsidiga och idealiska för transport- och logistiksektorn då fraktetiketter skrivs ut med mycket hög kvalitet. Anslutningsmöjligheterna är också många, där trådlösa utskrifter passar perfekt för detaljhandel, livsmedels- och dryckesindustrin.

Vid utvecklingen sattes stort fokus på enkelhet och användarvänlighet. Som ett resultat har BV400D-serien en snygg och tidlös design. Skärmen är tydlig och byte av media är enklare än någonsin.

BV400D-serien innehåller teknik som tidigare uteslutande var ämnad för de medelstora eller industriella skrivarna, till exempel med smart LCD-skärm för förbättrad användarupplevelse. Skrivarnas robusthet erbjuder hög utskriftskvalitet och prestanda som konkurrerar med de flesta desktop-skrivarna på marknaden.

 

BV400D-serien

  • Enkel integration i olika it-miljöer via wifi eller blåtandsteknik.
  • MFi-certifiering möjliggör trådlösa anslutningar även tillsammans med iOS-enheter.
  • Operativsystemet gör att skrivarna kan styras från till exempel handhållna enheter som kör iOS, Android eller Windows.
  • Skrivardrivrutiner för Windows och Mac OSX gör det möjligt att integrera skrivarna i externa IT-processer.
  • Har stöd för ett brett utbud av SDK:er (Software Development Kit) för att utveckla unika arbetsflöden som körs på till exempel Android och iOS.

 

Mer information

Kontakta Krister Rudhe, 08–734 46 00