Ekonomiassistent med ambitioner

Sabina Zahirovic är Toshibas senaste tillskott på ekonomiavdelningen, en ung tjej med stora framtidsdrömmar och som snabbt har kommit in i gänget på huvudkontoret i Frösundavik.

 

– Fram till juni förra året pluggade jag ekonomiprogrammet med inriktning management på Mälardalens högskola i Västerås. Efter det fick jag ett tillfälligt jobb på Ica-gruppen där jag jobbade som ekonomiassistent, berättar Sabina.

Sabina Zahirovic

Foto: Toshiba

Introduktionen var mycket bra och jag har fått massor av hjälp och stöd av de närmaste kollegorna.

Sabina ser rollen som ekonomiassistent på Toshiba som ett mycket bra avstamp i karriären. Här kan hon dessutom utvecklas och växa som medarbetare. Hon började i mitten av oktober förra året och har snabbt kommit in i gruppen och arbetsuppgifterna.

– Det var lätt att komma in som ny. Introduktionen var mycket bra och jag har fått massor av hjälp och stöd av de närmaste kollegorna, intygar Sabina. Jag har redan blivit mer självgående än bara för några veckor sedan, fortsätter hon.

 

Framtidsdrömmar

Drömma kan man alltid göra och Sabina drömmer om en framtid där hon jobbar som egenföretagare. Kanske inom ekonomi alternativt med kläder. Eller en kombination av båda. Men först vill hon jobba några år som ekonomiassistent för att bygga en bra grund.

 

Serienörd och gymmare

Precis som kollegan Felix är Sabina en serienörd och hon är en allätare. Nästan vad som helst fungerar och det är Netflix som gäller. Går till gym gör hon också gärna och ofta, om hon inte träffar vänner och familj.

 

Vi på Toshiba är glada att ha fått en ung och driven tjej med oss i vårt gäng!