Printlogic och Toshiba i nytt samarbetsavtal

Toshiba har stärkt sin position på den svenska marknaden med ytterligare en samarbetspartner inom lösningar för etikettutskrifter. Det senaste tillskottet är Printlogic, ett företag med lång erfarenhet inom automatisk datafångst. 

Aplex4

Det strategiska partnerskapet mellan de båda företagen kommer att öppna dörrar till nya möjligheter och gemensam tillväxt inom den växande Auto ID-branschen.

– Printlogic har en rikstäckande serviceorganisation på just etikettskrivare, som är ett bra komplement till såväl Toshibas egen verksamhet som övriga Toshiba-återförsäljare inom främst etikettutskrifter och Print-and-Apply lösningar, säger Stefan Lindberg, försäljningschef för etikettskrivare på Toshiba Tec Nordic.

– Vi ser fram emot en utvecklande och givande framtid tillsammans med Printlogic och är övertygade om att detta partnerskap kommer att bidra till vår gemensamma tillväxt och framgång på den svenska marknaden.

Printlogic logotyp

Om Printlogic
Printlogic hjälper kunder med systemlösningar för märkning och datainsamling. Målet är att erbjuda lösningar som är anpassade efter kundens behov. Företaget har en utbyggd service & supportorganisation i Sverige och finns representerade i Hässleholm, Ängelholm, Göteborg, Stockholm, Sundsvall och Malmö.

 

Om Toshiba
Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Toshiba erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem, konferensteknik och telefoni. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

 

Mer information

Vill du veta mer om samarbetet eller har andra frågor kring våra etikettskrivare och lösningar, kontakta Stefan Lindberg, tel. 0720 505 733.