En TV-serieslukande stjärna har börjat på Toshiba

GoT vet väl alla vad det är? Om inte, får du fråga vår senaste stjärna på kundsupport, Felix Wallón. Han började för några veckor sedan på vårt huvudkontor i Solna och kommer att ta hand om orderhanteringen samt stötta leveransplaneringen.

Felix Wallón

– Den initiala anledningen till att jag hamnade på Toshiba är Emilie som jag tidigare arbetat med på Loomis, men beslutet att börja här tog jag först efter jag hade träffat Lars och Helena och fått höra om deras typiska arbetsdag. Efter det mötet kände jag att jag behövde vara en del av det arbete som Business Support utför, berättar Felix.

Det första intrycket av arbetsklimatet, den familjära stämningen och fria placeringen på kontoret var ytterligare faktorer som påverkade Felix beslut att tacka ja till jobbet, vilket vi är mycket glada över. Förutom arbetet på Loomis, där han arbetade med first line support, har Felix arbetat på Atea och G4S Larmcentral.

Idag bor Felix i Traneberg, Bromma – ett bekvämt cykelavstånd till Solna.

Tanken är att jag ska ta cykeln till jobbet, men jag har inte riktigt kommit igång ännu...

Vi som redan har lärt känna Felix vet att han slukar tv-serier, filmer och tv-spel med stor aptit och bjuder gärna in vänner och familj på middag. Felix avslöjar också att han är väldigt svag för musikaler och har en bakgrund både som musikalartist och röstskådespelare, bland annat medverkade han i barnfavoriten Händige Manny. En riktig stjärna med andra ord.

Välkommen i gänget Felix!