Toshiba ställer ut på H.O.U.S.E. 2019

Vi upprepar fjolårets höjdpunkt i Umeå, genom att delta på HOUSE 2019. Det är en IT-mässa med ett fullspäckat program och många intressanta utställare och besökare. Toshiba deltar med representanter från såväl Printing Solutions, Client Solutions och Global Commerce Solutions med bland annat ett av världens mest använda kassasystem i sortimentet.

HOUSE 2019

På seminariepasset kommer vi att prata om följande:

Håll koll på dina besökare med intelligent spårning
Stefan Jonsson från Toshiba berättar om möjligheterna med Toshibas senaste teknik för analyser av personflöden. TCx Elevate Signals bygger på avancerad sensorteknik och läser av personflöden i lokaler, kontor och även utomhus. Den används för att optimera personal i butik, analysera butikskampanjer, räkna besökare med hänsyn till ålder och kön – utan att identifiera besökaren.

Dokumenthantering och utskriftsbehovet förändras i och med GDPR
Under samma pass reder Anders Björkman ut skillnaden mellan inbyggd skanningslösning och skanning till Office365. Dessutom berättar vi hur ditt företag kan hantera och säkra dokumenten i enlighet med GDPR.

Planerar du att besöka mässan? I så fall hoppas vi att du kommer förbi vår monter. Vi kommer presentera produkter och lösningar samt ha en rolig tävling med fina priser. Mer detaljerad information om inträdesbiljett och monterplats återkommer vi med.

Kontakt:

Anders Björkman
anders.bjorkman[@]toshibatec.se
Tel. 073–719 46 35