Är du vår nya Nordic HR Manager?

Human resources

Uppdatering: Tjänsten är tillsatt

 

Vår nordiska HR Manager går vidare mot nya utmaningar och nu söker vi hennes ersättare. Är du redo att ta nästa kliv i karriären och vill driva och utveckla HR- och lönefunktionen i vår verksamhet? Hos oss erbjuds du en mångfacetterad roll med stort eget ansvar.

Läs mer och ansök om rollen som Nordic HR Manager.

 

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 128 700 anställda och har över 350 dotterbolag.

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.