Effektiva HR-processer

Papper och penna i all ära, men när det kommer till effektiva och optimerade HR-processer har digitala verktyg visat sig överlägsna, i alla fall om du frågar Maria Manthere, HR-chef på Toshiba. Med den kraftfulla och användarvänliga programvaran M-Files är det enkelt att skapa och hantera automatiska flöden, samtidigt som du får fullständig kontroll över varje steg i processen. 

I den här kortfilmen förklarar Maria varför hon föredrar digitala verktyg inom HR-processer:

Två personer i ett mötesrum

Maria Manthere, HR-chef, Toshiba Tec Nordic

Lätt att hålla reda på. Lätt att strukturera och lätt att söka.

Genom att utnyttja M-Files funktionalitet kan du enkelt organisera och kategorisera dokument, vilket ger en smidigare och mer överskådlig arbetsmiljö.

Total kontroll över processen

En av de främsta fördelarna med en digitaliserad HR-process i M-Files är att du får fullständig kontroll över varje fas i processen. Det kan till exempel vara en onboarding-process med en ny medarbetare. Istället för att information riskerar att gå förlorad i en fysisk pärm, så är all nödvändig information och dokumentation enkelt tillgänglig när den behövs som mest.

– Vid en preboarding och onboarding delar jag ut olika uppgifter till chefer som behöver ha en introduktion. Jag övervakar och ser till att det verkligen har gjorts, säger Maria.

Maria Manthere

Maria Manthere, HR-chef vid Toshiba Tec Nordic

 

Genom att använda M-Files förenklar Maria inte bara sin egen arbetsdag, utan garanterar även en mer strukturerad och effektiv process för hela teamet. Den digitala eran inom HR är här för att stanna, och med kraften hos M-Files kan du ta din personalhantering till en ny nivå av effektivitet och kontroll. Som Maria Manthere betonar:

– Inom HR och M-Files finns det bara möjligheter.