Nät- och infrastrukturinriktad IT-generalist

Vår it-generalist tillika infrastrukturansvarige sedan 13 år är på väg mot nya äventyr. Nu söker vi dig som kan fylla hans plats.

it-generalist

Vill du arbeta i ett teknikstarkt bolag som varit ledande i 125 år? Brinner du för teknik och nätverk? Vi söker en entusiastisk IT-generalist som är intresserad av ett självständigt arbete med chans till goda utvecklingsmöjligheter!

 

Om tjänsten

Toshiba Tec Nordic AB vill stärka upp sitt IT-team med en IT-generalist som skall ansvara för IT-infrastrukturfrågor inom bolaget. I rollen som infrastrukturansvarig kommer du att arbeta brett med Toshibas IT-miljö (nät och applikationer) och samarbeta med interna och externa intressenter. Du kommer att arbeta i en teknisk och affärsinriktad roll där det finns utrymme att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan.

Du kommer tillhöra IT-avdelningen på totalt 3 personer som tillsammans representerar den egna organisationen i Sverige och Finland. Du ansvarar för att säkerställa daglig drift och underhåll av infrastrukturlösningarna, främst utifrån ett beställarperspektiv eftersom delar av infrastrukturen är outsourcad. Du blir involverad i samtliga IT-relaterade projekt inom företaget, ex rörande inköp och investeringar, säkerhetsfrågor, implementering av system och applikationer, samt utveckling av den totala IT-infrastrukturen. Du får här möjlighet att bygga och utöka ditt personliga nätverk med kollegor i branschen.

Arbetet kan inkludera stöd till slutanvändarna i olika drift- och användarfrågor. Du får här vid behov prioritera och eskalera ärenden vidare inom organisationen och ut mot externa leverantörer för att på bästa och mest kostnadseffektiva sätt lösa de problem som uppstår.

I tjänsten kan det förekomma resor, främst till kontoren i Finland. Du kommer även vara kontaktperson gentemot övriga internationella Toshibabolag i frågor som rör infrastruktur och säkerhet.

 

Det här är du

Vi söker dig som är redo för en utmaning och har en stor vilja och engagemang att ta dig an denna roll och växa med arbetsuppgifterna över tid. Du är väl insatt i Windows produktportfölj samt har god förståelse för nätverksstruktur samt av drift och underhåll av ett företags IT-miljö.  Du har intresse och förståelse för IT-processer, dataanalys och dataflöden.

Som person är du prestigelös och ansvarstagande och räds inte att hugga tag där det behövs för att hjälpa andra. Du trivs med att ha många kontaktytor samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är även kommunikativ och pedagogisk för att nå ut till dina kollegor och partners. Har du även kunskaper i finska så är det ett plus!

Vi ser att du har en relevant utbildning inom IT-området och besitter goda kunskaper inom IT-relaterade tekniska system och strukturer (nätverk, servers, front-end applikationer, hårdvara, licenser, säkerhetsfrågor). Du har exempelvis goda kunskaper inom;

  • Windowsmiljö och Microsoft-365 suite inkl Azure AD
  • Windows Server och Windows Active Directory
  • GPO, DNS, DHCP
  • Webserver, FTP
  • Systemintegration & systeminterface

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig och vi jobbar löpande med den här rekryteringen. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och allra senast 8 juni 2020. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar Toshiba med Experis. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Daniel Stenberg, 08-4523379 eller daniel.stenberg[@]se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Sök idag! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 128 700 anställda och har över 350 dotterbolag.

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 130 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.

Fler nyheter

10 år med Papercut

  • Nyhet