Lena vill bjuda på en bra show

I slutet av mars började Lena Edenvin som Nordic Accounting Manager på Toshiba Tec Nordic i Solna. Inspirerad av Jill Johnson, vill Lena att hennes avdelning ska bjuda sina kunder på en bra show. 

Lena Edenvin

Lena Edenvin, nordisk redovisningschef

Vi ska leverera en bra show till våra kunder och bjuda på det lilla extra.

– Det var på en konsert med Jill Johnson som ljuset gick upp för mig. Vi satt och väntade i publiken när jag insåg att allt måste klaffa. Ljus, ljud, band, artist. För att kunna leverera hög kvalitet och det där lilla extra, måste alla processer vara på plats, precis som på vår ekonomiavdelning. Jag vill, som Jill Johnson, att vi ska leverera en bra show till våra kunder, förklarar Lena.

 

Människorna viktigast

Lena ansvarar för den nordiska gruppen som jobbar med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, skatter, årsredovisning, inkomstdeklarationer och mycket mer. Noggrannhet, snabbhet och kvalitet är därför av yttersta vikt. Med medarbetare i både Sverige och Finland ligger även god kommunikation och relationsskapande högt på prioriteringslistan. Smidiga processer underlättar arbetet men det viktigaste är ändå människorna, anser Lena.

– Det kändes bra på Toshiba ända från start. Trevlig stämning, fina lokaler och ett mycket bra gäng att jobba med och som känns kul att representera.

– När jag inledningsvis frågade Toshiba Tec Nordics vd, varför det är bra att jobba på Toshiba, så fick jag det snabba svaret: Människorna! Det stack ut och det håller jag verkligen med om, avslutar Lena.

Om Lena

  • Född och uppvuxen i Uppsala. Bor i Enköping sedan början av 90-talet.
  • Sambo, tre vuxna barn och en vuxen bonusdotter.
  • Intresserad av trädgård och friluftsliv. Kan ”allt” om perenner (reds anmärkning).
  • Älskar att resa. Upptäcka världen på utlandsresor och att åka på roadtrips – i sommar blir det Småland.
  • Fotar gärna naturmotiv.