Vill du bli vår leveranskoordinator?

kompetens

Uppdatering: Tjänsten är nu tillsatt!

 

Helena är vår leveranskoordinator tillika en positiv, glad och serviceinriktad person. Nu ska hon testa nya utmaningar internt på Toshiba och vi söker hennes ersättare. Om du är hälften så glad som Helena så blir vi nöjda. Om du gillar en koordinerande roll och dessutom är en bra lagspelare så är det naturligtvis ännu bättre.

Läs mer och ansök om rollen som leveranskoordinator via länken.

 

Om Toshiba

Toshiba Tec ingår i Toshiba Corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter och lösningar, från vitvaror till avancerade industriella system. Koncernen sysselsätter närmare 128 700 anställda och har över 350 dotterbolag.

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.