Markings – ny partner för industriella etikettskrivare

I förra veckan hade vi nöjet att välkomna Gert Salzer och Mads Dalgaard från det danska företaget Markings, som nyligen har blivit en del av Toshiba-familjen. Dagen var fylld med produktiva aktiviteter som sträckte sig från en grundlig produktgenomgång till en teknisk utbildning, där vi djupdök i de senaste innovationerna inom industriell märkning.

Danska återförsäljaren Markings och Stefan Lindberg

Från vänster: Mads Dalgaard och Gert Salzer, Markings samt Stefan Lindberg från Toshiba.

Produktgenomgången var en chans för Gert och Mads att få en närmare titt på våra avancerade etikettskrivare och lösningar med fokus på industriskrivarna B-EX4 & 6, Linerless, färgskrivare och Toshiba Print-and-Apply. Vår produktspecialist, John Mälarström, gav en grundläggande teknisk förståelse för våra utskriftslösningar och förklarade hur kan hantera krävande behov inom industriell märkning. Produktgenomgången gav en mer detaljerad inblick i skrivarnas kapacitet och hur de kan integreras i olika applikationer.

 

Samarbete för förbättrade lösningar inom industriell märkning

Utöver en teknisk utbildning diskuterade vi framtida affärsmöjligheter och hur vårt samarbete kan leda till ökad effektivitet och produktivitet för Markings kunder. Med vårt gemensamma engagemang för innovation och kvalitet är vi övertygade om att detta partnerskap kommer att bära frukt i form av förbättrade lösningar för industriell märkning. Markings har en stark position inom industriell märkning på den danska marknaden och med deras fokus på våra industriella skrivare ser vi fram emot att stärka denna nisch ytterligare.

Vi tackar Gert och Mads för en givande dag och ser fram emot ett nära samarbete.

Om Markings
Markings är experter inom märkning och spårbarhet för industrin. Några exempel är datum- och batchkodmärkning av förpackningar och komponenter, lasergravering av plast- och metallkomponenter samt etikettutskrifter och applicering på kolli och pallar. Företaget är baserade i Lystrup i Danmark.

 

Om Toshiba
Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Toshiba erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem, konferensteknik och telefoni. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

 

Mer information

Vill du veta mer om samarbetet eller har andra frågor kring våra etikettskrivare och lösningar, kontakta Stefan Lindberg, tel. 0720 505 733.