Toshiba släpper nya multifunktionsskrivare för högvolymsutskrifter

Toshiba släpper två nya modellserier av multifunktionsskrivare, e-STUDIO7527AC för färgutskrifter och e-STUDIO9029A för svartvita utskrifter. Dessa multifunktionsskrivare är bland de snabbaste någonsin med utskrifter på 90 sidor per minut och upp till 240 skannade sidor per minut. Maskinerna är utrustade med självkrypterande SSD-diskar för säker och snabb datalagring. De är även klara för molnet och förberedda för fjärrunderhåll. Allt för en smidig och stabil driftsmiljö.

Multifunktionsskrivare för höga volymer

Toshibas nya produktserie, e-STUDIO6525AC

Snabba och tillförlitliga multifunktionsskrivare

För organisationer som har behov av högvolymsutskrifter där bara det snabbaste duger, är Toshibas senaste A3-maskin, 9029A-serien, det självklara valet. Den har en total papperskapaciteten på upp till 8020 ark. Dokumentmataren kan via ultraljudsteknik upptäcka eventuell dubbelmatning av original, vilket minskar behovet av manuell kontroll.

Fjärrservice ger snabb support och innebär att enklare underhåll kan skötas på distans. Detta skapar en tillförlitlig driftsmiljö.

 

Funktioner för effektiva arbetsflöden

Ytterligare funktioner som utskrifter via mobilen, OCR-tolkning och skanningsflöden kan enkelt läggas till via appar som installeras på maskinen. Via en tydlig bildskärm får användaren enkel åtkomst till olika funktioner och kan även ställa in vanliga arbetsflöden.

Våra enheter ger sömlös åtkomst och säkerhet i världsklass.

Senaste säkerhetssystemet skyddar din data

När det gäller säkerhet är Toshibas senaste modellserie utrustad med ”Trusted Platform Module 2.0”, vilket gör Toshiba branschledande när det gäller datasäkerhet. Det är den senaste hårdvarubaserade säkerhetslösningen och använder uppgraderade kryptografiska nycklar för att skydda all data på Toshibas multifunktionsskrivare. Integrerade anti-malware-funktioner skyddar mot säkerhetshot som skadlig programvara.

­­ – Dessa nya tillägg till vår e-STUDIOfamilj är utformade för att möta kraven hos en modern arbetsplats med snabb service, fjärr- och molnbaserad funktionalitet samt förbättrad säkerhet, säger Krister Rudhe, produktchef på Toshiba Tec Nordic. Oavsett om du arbetar på plats, på distans i företagets nätverk eller via molnet, ger våra enheter sömlös åtkomst och säkerhet i världsklass.