Toshiba lanserar sex nya multifunktionsskrivare – och två skrivare

Nu släpper Toshiba inte mindre än åtta nya utskriftssystem som möter olika behov på marknaden – från små företag till stora organisationer. Systemen erbjuder mobil åtkomst och toppmodern datasäkerhet som uppfyller de strängaste kraven från kunderna. 

Toshiba e-STUDIO339CS panel

De nya utskriftssystemen består av två nya skrivare – en för färgutskrifter och en för svartvita samt sex nya multifunktionsskrivare – tre för färg- respektive tre för svartvita utskrifter. Gemensamt för dessa enheter är att de levererar en hög utskriftskvalitet, minimerar miljöpåverkan och erbjuder ovanligt långa serviceintervaller. De uppfyller dessutom kraven för de mest krävande standarderna inom datasäkerhet.

Toshibas produktchef, Krister Rudhe, framhäver några av höjdpunkterna, som upp till 50 utskrifter per minut, Trusted Platform Module med separat krypteringsnyckel och ultraljudsavkänning i dokumentmataren. Eller enkelt uttryckt: enheterna är snabba, säkra och pålitliga.

Längre livslängd, minskat elektronikavfall och en högre kostnadseffektivitet.

Slitstarka maskiner med lång livslängd

Hållbarhet är i fokus när det kommer till dessa nya maskiner. De har robusta stålramar och slitstarka komponenter för en långvarig och pålitlig prestanda. Varje hårdvarukomponent är konstruerad för att tåla intensiv användning och kan underhållas med ett fåtal verktyg. Detta bidrar till en längre livslängd, minskat elektronikavfall och en bättre kostnadseffektivitet. (Läs gärna mer om vårt arbete kring en cirkulär ekonomi.)

– De här åtta nya utskriftssystemen täcker många varierande behov på marknaden samtidigt som de uppfyller de senaste utsläppsnormerna och är en del av vårt engagemang för en cirkulär ekonomi, konstaterar Krister Rudhe.

Med dessa nya utskriftssystem från Toshiba får företag inte bara tillgång till effektiva utskriftslösningar utan bidrar också till en mer hållbar och effektiv användning av teknologi och resurser.

Frågor om de nya utskriftssystemen besvaras av Krister Rudhe, produktchef vid Toshiba Tec Nordic.

Mer information om de nya maskinerna hittar du här.