Två nya partners i norr

Toshiba fortsätter att växa och har tecknat samarbetsavtal med de två Norrlandsföretagen, Auto-Id Systems i Örnsköldsvik/Sundsvall och Umeåbaserade IT Instrument Teknik. Syftet är att bredda och stärka erbjudandet inom etikettutskriftslösningar genom nära samarbeten med partners.

Thomas Westerlund, IT Instrument Teknik

Thomas Westerlund, IT Instrument Teknik

– Vi välkomnar våra nya partners till Toshibagruppen. Med IT Instrument Teknik och Auto-id Systems stärker vi vår position i norra Sverige. De är båda helhetsleverantörer inom Auto-ID och har lång erfarenhet av kundanpassade lösningar samt service och support, säger Stefan Lindberg, Sales Manager Barcode Printer Systems på Toshiba Tec Nordic.

 

Om IT Instrument Teknik

IT Instrument Teknik har i årtionden levererat produkter, tjänster och helhetslösningar för företag inom industri, transport och logistik, forskning, laboratorier och handel. Företaget levererar tekniklösningar inom Auto-iD-, mobildata-, process-, laboratorie- och vägningsteknik. IT Instrument Teknik har verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Om Auto-ID Systems
AUTO-ID Systems grundades 1988 och är specialiserade på automatisk Identifiering av gods och lastbärare inom industrin. Företaget har ett flexibelt arbetssätt och kan installera, ge service på och utveckla kundspecifika lösningar för Auto-ID.

Pher Wiklund och Håkan Svensson, Auto Id Systems

Pher Wiklund och Håkan Svensson på Auto-Id Systems

 

Om Toshiba
Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Toshiba erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem, konferensteknik och telefoni. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

 

Mer information

Vill du veta mer om samarbetet eller har andra frågor kring våra etikettskrivare och lösningar, kontakta Stefan Lindberg, tel. 0720 505 733.