Anpassade appar för O365

Genom digitaliseringen är det numera möjligt att jobba var som helst och när som helst. Vi går mer och mer mot ett uppkopplat liv och vill komma åt våra dokument, projekt, mejl och möten där vi befinner oss just den dagen. Med Microsoft O365 är filer, samarbetsytor och mejl tillgängliga utan att du behöver vara uppkopplad mot en lokal server på kontoret.

O365

Detta ställer i sin tur krav på att MFP:er, multifunktionsskrivare, kan anpassas för att skanna och skriva ut från Microsoft O365 olika delar, exempelvis SharePoint Online, OneDrive Online för företag samt Exchange Online. För att göra det så enkelt som möjligt har Toshiba utvecklat appar för dokumenthantering, vilka gör att flera funktioner från O365 kan användas direkt på Toshibas maskiner, utan att man behöver installera serverprogramvaran lokalt.

Så här används apparna:

  • SharePoint Online används för delade dokument på företaget. Med hjälp av Toshibas produkter kan användare skriva ut och skanna till/ från företagets SharePoint Online för att dela dokument.
  • OneDrive Online för företag används för personliga dokument som givetvis kan delas till de som ska ha åtkomst till informationen. Även här har användarna möjlighet att skriva ut och skanna till sin resurs i OneDrive Online.
  • Exchange Online hanterar företagets mejlfunktion. När användaren skickar mejl från maskinen via Toshibas app kommer de skickade mejlen finnas i dennes utbox.

 

Vill du veta mer om våra appar eller kanske prata om hur vi kan hjälpa just din verksamhet? Hör gärna av dig till Carl Jones, tel. 08–734 46 00. Här är en översikt över alla våra inbyggda appar.