Hitta rätt dokument – ändlöst detektivarbete?

I dagens växande informationsflöde sparar vi mer information än någonsin till våra interna och externa lagringsplatser. Vi sparar på papper, USB-minnen, hårddiskar, interna servrar eller i molnet. Det kan vara allt från mejl och mötesanteckningar till fraktsedlar, fakturor och andra viktiga affärsdokument.

Nål i höstack

Den stora utmaningen är att försöka hitta specifik information i detta växande berg av information. Ofta är det som att leta efter en nål i en höstack. En annan utmaning är också att lagra dokumenten på ett effektivt sätt utan att behöva stort och dyrbart arkiveringsutrymme. Allt fler företag digitaliserar därför sin dokumenthantering och sparar informationen lokalt eller i molnet.

 

Hitta din information – snabbt och enkelt

Vi har förmodligen alla varit med om att sitta och leta i timmar efter ett specifikt dokument – utan resultat. Med vår lösning, Toshiba Quicksearch, behöver du inte längre ägna onödig tid åt att leta. Toshiba Quicksearch förenklar nämligen sättet att organisera, söka efter och arbeta med digitala filer. Precis som namnet antyder så söker du snabbt igenom tusentals filer och hittar information oavsett om det är ett dokumentnamn eller en specifik text inne i ett dokument.

Mobiltelefon

TOSHIBA QUICKSEARCH

  • Sök information i dina pdf-filer
  • Sortera ostrukturerad data
  • Hitta information direkt från din PC, surfplatta eller mobil
  • Säker och GDPR-anpassad lösning

Ladda ner vårt produktblad och läs mer.