Signal Partners ny partner till Toshiba

Toshiba fortsätter sin expansion inom segmentet etikettutskriftslösningar genom ett samarbetsavtal med Signal Partners, en specialist inom Auto-Id. Avtalet som tecknades för både Signal Partners Oy i Finland och Signal Partners AB i Sverige innebär att Toshiba stärker sin position på den nordiska marknaden samtidigt som Signal Partners får tillgång till Toshibas konkurrenskraftiga produktportfölj inom etikettutskriftslösningar.

Lagerlokal

– Samarbetet med Signal Partners ger Toshiba tillgång till en mycket kompetent och ledande aktör inom Auto-Id i Norden, menar Stefan Lindberg, BCP Sales Manager, Toshiba Tec Nordic. Vi samarbetar redan idag på projekt med internationella kunder och jag ser verkligen fram emot att fördjupa detta samarbete ytterligare. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda ett mervärde till marknaden av högsta kvalitet.

Signal Partners

Om Signal Partners
Signal Partners är en ledande leverantör av lösningar för lager och logistik i Norden, med ett unikt servicekoncept tar dom ansvar för att tekniken verkligen fungerar i affärskritisk verksamhet. Signal Partners består av cirka 40 proffs inom Auto-Id och har flera kontor i Finland och Sverige.

 

Om Toshiba
Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Toshiba erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem, konferensteknik och telefoni. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

 

Mer information

Vill du veta mer om samarbetet eller har andra frågor kring våra etikettskrivare och lösningar, kontakta Stefan Lindberg, tel. 0720 505 733.