Skrivare till företag? Toshiba har lösningen ni behöver!

En krånglande printlösning är inte bara ett irritationsmoment utan även ett hot mot arbetslagets effektivitet. Behöver ni nya skrivare till företaget? Toshiba erbjuder ett stort utbud av skrivare avsedda till företag – stora som små. 

skrivare till företag

e-STUDIO7516AC

Inom ramen för våra multifunktionsskrivare finns en rad olika lösningar för dokumenthantering som fokuserar på säkerhet, integration och miljö. De är t.ex. försedda med vår smarta e-BRIDGE Open Platform, en öppen mjukvaruarkitektur som möjliggör integration till relevanta verksamhetssystem – exempelvis Microsoft Sharepoint, Exchange, Google Drive m.fl. 

Skrivare till företag – analysera era behov 

Toshiba har lång erfarenhet av att ta fram lämpliga printlösningar åt företag. Helhetskoncept som sänker utskriftskostnader,  optimerar arbetsflöden och leder till högre produktivitet. 

Genom vår AIM-metod reder vi ut vilken lösning som passar er bäst. Vi inleder med att analysera och utvärdera vilka utskriftsbehov ni har för tillfället. Därefter tar vi fram en optimal lösning för just er utskriftsmiljö. Utrullning och installation av produkterna sker utan att påverka den dagliga verksamheten, utifrån den projektplan vi tagit fram tillsammans med er. Företagets nya lösning gör det möjligt att få total översikt och kontroll av era utskriftskostnader. Toshiba förser med jämna mellanrum er med rapporter innehållande matnyttig data som i sin tur fungerar som underlag för vidare optimering utskriftsmiljön.

Läs om hur vi tog fram en Eco Printer-lösning åt Pedab.