Toshiba och Tactile i nytt samarbete

Toshiba Tec Nordic och Tactile Rugged Computers har inlett samarbete gällande etikettutskriftslösningar för verksamheter inom industri, lager och logistik.

Handskakning

Stefan Lindberg, Toshiba och Niclas Hallstedt, Tactile

– Vi är mycket glada över att inleda ett långsiktigt samarbete med Toshiba. Med hjälp av Toshibas produkter kommer vi på Tactile att kunna bredda vårt erbjudande av kvalitativa lösningar för etikettutskrifter, säger Niclas Hallstedt, VD på Tactile.

– Partnerskapet med Tactile ger oss en systemkunnig partner för krävande lösningar där våra robusta skrivare kommer att passa utmärkt. Vi hoppas på många spännande framtida projekt tillsammans, säger Stefan Lindberg, BCP Sales Manager på Toshiba Tec Nordic.

 

Om Tactile
Tactile är ett svenskt företag som erbjuder systemlösningar för industri, lager, logistik, tillverkning och andra verksamheter som kräver robusta lösningar med mycket hög tillförlitlighet. Tactile tar också fram tjänster och lösningar anpassade för ”Industri 4.0” det vill säga digitaliseringen av Industrin. Tactile har mer än 18 års erfarenhet av att arbeta med mobil industriell elektronik och kan därför ta fram produkter och lösningar som passar alla verksamheter med höga krav på kvalité och hållbarhet. Tactile erbjuder hela kedjan av mobila datorer, etikettutskrifter, nätverkslösningar, mjukvara och tjänster runt detta.

 

Om Toshiba
Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Toshiba erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem, konferensteknik och telefoni. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

 

Mer information

Vill du veta mer om samarbetet eller har andra frågor kring våra etikettskrivare, kontakta Stefan Lindberg, tel. 0720 505 733.