Rätt företagsskrivare för din verksamhet

Vad utmärker egentligen en bra företagsskrivare? Ja, det beror på en mängd faktorer, här presenterar vi tre stycken som vi tycker att du som kund bör tänka på när ni köper företagsskrivare.

1. Utskriftsvolymer

Skriver ditt företag ut 500 utskrifter om dagen eller 10.000 utskrifter? Vi hjälper dig hitta den perfekta matchen av företagsskrivare baserat på utskriftsvolym, så att ni får maskiner med rätt kapacitet.

2. Enkel skanning av dokument

Skanningsvolymerna på Toshibas företagsskrivare är i genomsnitt lika stora som antal papper som skrivs ut eller kopieras. Det innebär alltså att befintliga pappersdokument skannas in på vår maskin och arkiveras därefter digitalt. Skannas många dokument dagligen behövs en smidig skanningslösning som gör det enkelt att arkivera dokumenten snabbt och smidigt.

Multifunktionsskrivare Toshiba

3. Utskriftskvalitet

Kräver er verksamhet färgutskrifter med hög kvalitet eller duger svartvita utskrifter? Vissa företag skriver endast ut interna dokument medan andra vill skapa sina egna broschyrer. Behoven är olika men vi har företagsskrivare för alla behov – stora som små.

 

Behöver ni hjälp att välja rätt utskriftslösning för ditt företag? Tveka inte att kontakta oss!