Företagsskrivare från Toshiba

Hög tid att uppdatera er gemensamma printlösning? Toshiba erbjuder företagsskrivare som ger lägre användartrösklar, effektivare utskrifter och sänkta kostnader.

Företagsskrivare

Skrivare för ett litet eller stort företag. Det spelar ingen roll, vi är vana vid alla typer av kontorsmiljöer. Vi lyssnar in vad ni behöver och presenterar en eller flera skrivare som passar företagets behov.

Fördelar med en företagsskrivare

Hög Kvalitativa utskrifter: Våra professionella skrivare erbjuder högre utskriftskvalitet jämfört med vanliga konsumentprodukter. Det är särskilt viktigt om ditt företag producerar material där bildkvalitet och precision är avgörande.
Hög Utskriftshastighet: Våra skrivare kan hantera dom allra största och mest krävande utskriftsbehoven. Viktigt om du har ett högt arbetsflöde och behöver snabba utskrifter.
Säkerhetsfunktioner: Skydda viktig och känslig företagsinformation mot obehörig åtkomst med våra säkerhetsfunktioner som kryptering och säker utskrift.
Kostnadseffektivitet: Även om initialkostnaden för en professionell skrivare kan vara högre, kan det vara mer kostnadseffektivt på lång sikt, särskilt om ditt företag har höga utskriftsvolymer. För att slippa den stora initialkostnaden så bör du överväga att hyra skriva istället.

Användarvänliga företagsskrivare

Toshibas multifunktionsskrivare är kända för sin användarvänlighet och finns i en rad olika utföranden beroende på vilka specifika tjänster som efterfrågas. Säkerhet, integration och miljö är nyckelord när vi skapar våra högkvalitativa dokumentlösningar.

Våra företagsskrivare är baserade på en öppen mjukvarustruktur, e-BRIDGE Open Platform, som möjliggör smidig integration till flertalet av våra kunders verksamhetssystem, t.ex. Microsoft Sharepoint, Exchange, Google Drive och många fler.

Kontakta oss för mer information om våra företagsskrivare!

Söker du tydliga exempel? Läs våra kundcase!