Toshiba är M-Files Certified Delivery Partner

Toshiba är en auktoriserad partner till M-Files och är nu mycket stolta över att ha tilldelats status Certified Delivery Partner. Detta har vi fått genom våra M-Filesspecialister Håkan Nyberg och Riku Miettinen.

Håkan Nyberg

Håkan Nyberg, Toshiba Tec Nordic

– Vi har fått tillämpa våra kunskaper inom EIM (Enterprise Information Management) genom att lösa autentiska kundcase på bästa möjliga sätt med hjälp av M-Files breda verktygslåda. Lösningarna har blivit bedömda av M-Files och poängsatta enligt en mall, berättar Håkan Nyberg, EIM-konsult på Toshiba Tec Nordic.

Som specialister inom EIM arbetar Toshiba med att hjälpa organisationer att effektivisera sina affärsprocesser och automatisera arbetsflöden. M-Files ger oss möjligheten att göra detta på ett smidigt och smart sätt.

M-Files Certified Delivery Partner

Vad är M-Files?

M-Files är en plattform för intelligent informationshantering som förenklar hanteringen av information och dokument. Systemet tillhandahåller verktyg för dokumenthantering och automatisering av arbetsflöden. Det gör din information säker, kompatibel, användbar och tillgänglig – från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst. Här kan du läsa mer om M-Files.

 

Hur vi kan vi på Toshiba hjälpa till?

Vi är här för att lyssna på era behov och hjälpa till att lösa era utmaningar – stora som små. Om du vill veta mer om M-Files och hur det kan hjälpa till att göra era affärsprocesser smidigare och säkrare, tveka inte att kontakta oss.

 

Läs även:

M-Files gav 270 procents avkastning

Eldistributionsföretag väljer M-Files för säker informationshantering