Nya multifunktionsskrivaren gör din CFO glad

Nu släpper Toshiba en helt ny serie multifunktionsskrivare – snarlik föregångaren – men vem ändrar på ett vinnande koncept? För den uppmärksamme är den nya serien försedd med en sektion klädd med läderimitation kantad med en läcker silverbård.

Multifunktionsskrivare inzoomad

Toshibas nya produktserie, e-STUDIO6525AC

Insidan är viktigast

En större pekskärm och mjukstängande kassetter för en bättre användarupplevelse är exempel på förbättringar, men den stora skillnaden sitter såklart på insidan. De nya produkterna är förberedda för molnet så att du kan dela information smidigt och effektivt varhelst du befinner dig. Molnlösningar ställer dock högre krav på säkerheten, vilket alltid har varit en av våra fokusfrågor. Men du kan vara lugn, din information är säker då våra lösningar följer de allra senaste standarderna (256-bitars AES-kryptering, TPM Trusted Platform Module samt stöd för Anti-Malware).

Gör din CFO glad

Företag och organisationer som har två nätverk, till exempel skolor och företagshotell, kan numera samsas om maskinerna då det finns plats för två nätverkskort. Det innebär att maskinparken potentiellt kan bantas, vilket din CFO förmodligen blir glad över.

Kunder vill ”svana”

Har du inte hört uttrycket ”svana”? Det betyder att du använder en Svanenmärkt tjänst eller vara. Majoriteten av våra maskiner är Svanenmärkta (läs gärna mer om det här), vilket vi faktiskt är lite malliga över då vi är enda leverantören av A3-maskiner i Sverige som lyckats med denna bedrift.

Självklart kommer vi att ansöka om ett Svanengodkännande även på den nya produktserien, som för övrigt är ännu energisnålare än föregångaren.

Varning för lägre kostnader!

Sist men inte minst och kanske bäst är en varning från maskinerna. Tonerpatroner byts ut lite i tid och otid och för att minska svinnet av halvtomma patroner, får användaren ett meddelande om att det fortfarande minsann finns pulver kvar i patronen och att den kan leva ett tag till. På så sätt kasserar du inte patroner i onödan utan maximerar deras användning. Smart tycker vi!

 

Utöver dessa fördelar finns det en rad andra som gör våra nya multifunktionsskrivare värda att fundera över. Så fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och berättar hur vi kan hjälpa dig att ta din verksamhet framåt.

 

P.S. Produktnamnen på de nya maskinerna är e-STUDIO2520AC/6525AC/6528A.